Ionel Arsene a devenit mesagerul lui Moș Crăciun pentru copiii din spital și nemțenii cu probleme de sănătate

2

Anul acesta Moș Crăciun s-a grăbit să împartă daruri copiilor, dar și vești bune adulților și a început cu Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Deși Moșul nu și-a făcut apariția în persoană, l-a desemnat pe Ionel Arsene ca mesager, înainte de Crăciun. 

Astăzi am fost la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, din două motive: să fac bucurii unor copii și să dau vești bune nemțenilor! Și am reușit! Pentru 33 de copii, cu vârste de la câteva luni până la 16 ani, internați la Secția Pediatrie, am fost mesagerul lui Moș Crăciun. Le-am oferit daruri, așa cum primesc toți copiii care petrec sărbătorile acasă la ei. Am vrut să le alin suferința și într-o oarecare măsură am reușit! Le-am văzut sclipirile din ochi și i-am văzut fericiți! Le doresc sănătate multă, însănătoșire grabnică și să știe că Moș Crăciun există oriunde!

După ce a împărțit cadourile copiilor, președintele CJ Neamț a verificat și stadiul pregătirilor pentru funcționarea noului aparat RMN.

Până la sfârșitul lui decembrie se va termina instalarea lui. În ianuarie, specialiștii care vor lucra cu el vor participa la un curs de specializare, după care pacienții care au nevoie de investigații RMN le vor efectua la Spitalul Județean. E o veste mult așteptată de către nemțenii cu probleme de sănătate și personal îmi doresc să văd rezolvată această problemă esențială pentru funcționarea unității spitalicești aflate în subordinea Consiliului Județean Neamț.

2 Comentarii
  1. George spune

    Am spus-o de multe ori: nu dă nimic din banii lui. Nu a adus nimic de acasă. Toate astea sunt din banii noștri PUNCT.

  2. Alex spune

    Eu nu cred în bunătatea de Crăciun.
    Nu poți să devii un om bun dintr-o dată. Om bun , ori esti , ori nu esti. Tot anul trebuie sa faci fapte bune!!!!
    Cele cu adevarat bune sunt alea pe care le faci si stii doar tu … fara presa!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate