[IPJ Neamț] L-AȚI VĂZUT? Minor din Țibucani, dat dispărut

0


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ROMAN GHIOCEL, de 15 ani, dispărut la data de 16 august 2021.

La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urecheni au fost sesizaţi de către o femeie din Țibucani, cu privire la faptul că fiul acesteia, ROMAN GHIOCEL de 15 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Țibucani, la data de 16 august 2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.70 metri, greutate 65-70 de kilograme, ochi căprui.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un tricou gri, pantaloni tip blug de culoare albastru, fiind încălțat cu papuci tip șlap de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate