IPJ Neamț: LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI!

0

Cu ocazia Zilei Naționale a României, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, aduc un omagiu celor care, prin patriotism și sacrificiu, au desăvârșit România Mare.

Ziua de 1 Decembrie reprezintă atât un reper important în istoria noastră, a românilor, cât și o zi în care ne demonstrăm profesionalismul.

Poliția nemțeană este și în această zi la datorie, acționând pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pentru ca toți românii să se bucure în liniște și siguranță de sărbătoarea României.

Ziua de 1 Decembrie unește inimile tuturor românilor din țară sau de peste hotare. Să fim uniți, să fim mândri că suntem români!

***

Sărbătorirea Zilei Naționale reprezintă și un prilej pentru a fi recompensate acțiunile desfășurate de polițiștii, în îndeplinirea atribuțiilor specifice.

Astfel, 52 de polițiști, dintre care 26 de ofițeri și 26 de agenți, au fost evidențiați și premiați  prin avansare în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru rezultatele meritorii obținute în activitatea desfășurată.

Jurământului de credință și profesionalismul să vă fie stindard în îndeplinirea tuturor atribuțiilor!

La ceasul aniversării unității românești, conducerea Inspectoratul de Politie Județean Neamț, vă transmite un călduros: La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate