„Își bat joc de elevi, profesori și părinți” – Răzvan Cuc

1
Foto: Răzvan Cuc

Deputatul Răzvan Cuc a transmis pe pagina sa oficială un mesaj dur cu privire la minciunile actualei guvernări. Un mesaj în care, printre altele. ne prezintă o situație foarte clară a ceea ce s-a încercat cu programul „România Educată”. Un mesaj prin care ne arată adevărul absolut cu privire la copilașii românlor, care au devenit bătaia de joc a guvernanților.

Când se va sfârși, despre epoca Iohannis-Cîțu se va spune că a fost un coșmar! Un coșmar provocat de oameni bolnavi de putere, care mint cum respiră.

Cu proiectul „România educată” cetățeanul de la Cotroceni a câștigat alegerile din 2014. Vă dați seama!?… Au trecut 7 ani în care acest „proiect” a lâncezit ca și așa-zisul său autor. Acum l-a scos de la naftalină și îl mai plimbă puțin prin fața românilor, ca să rămână proaspăt.

În acest an, o elevă din Galați a primit nota 3 la matematică la Evaluarea Națională, dar după contestație a fost notată cu 8,25. Și sunt nenumărate situații asemănătoare.

Iohannis și liberalii săi au îndatorat tânăra generație ca nimeni alții. În pandemie, i-au uitat complet pe copiii care nu aveau laptopuri sau tablete sau internet. Au refuzat să le mărească alocațiile. Și-au bătut joc de investițiile în școli. Își bat joc de elevi, profesori și părinți. Nu au făcut și nu fac nimic pentru educație. Dar au extrem de mult tupeu!… Ghinion!”. a transmis Răzvan Cuc.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

1 Comentariu
  1. Coco spune

    Cuc, Razbunel –pe ASTA numele il tradeaza@?
    Nu ca mi,ar place de Jhohanis

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate