Târgu-Neamț: Ecografie mamară gratuită în perioada 19-22 septembrie

1

În perioada 19-21 septembrie, femeile din zona Târgu-Neamț sunt invitate să beneficieze de ecografie mamară gratuită.

Timp de trei zile, caravana națională din cadrul campaniei  #CancelCancer poposește în parcarea supermarketului Kaufland, situat pe strada Lalelelor nr. 4.

Cabinetul medical mobil, cu un design prietenos, este dotat cu ecograf de ultimă oră. Echipa medicală este formată din medici specialiști din cadrul celei mai mari rețele de medicină privată din România – Regina Maria.

Consultațiile vor fi oferite pe baza bonurilor de ordine eliberate la începutul fiecărei zile, în limita a 32 de ecografii pe zi.

O consultație durează 15 minute și vor fi respectate toate măsurile impuse de pandemie.

15 minute pot însemna o șansă în plus la viață. 15 minute durează o ecografie mamară pentru a afla că ești bine și că poți avea în continuare grijă de cei dragi.
AVON și Kaufland România continuă și anul acesta #CancelCancer –  caravana națională de ecografii mamare gratuite. Începând cu 7 iulie, femeile sunt îndemnate să spună Cancel Cancer și sunt invitate să beneficieze de o consultație senologică gratuită în cele 22 de orașe incluse în caravana medicală de anul acesta. Este al cincilea an în care două branduri responsabile și puternic implicate în campanii sociale își unesc forțele pentru o cauză nobilă: reducerea mortalității cauzate de depistarea în stadii terminale a cancerului de sân. România este țara europeană cu cea mai ridicată mortalitate cauzată de depistarea foarte târzie (în stadiile 3 și 4) a cancerului la sân.”, transmit organizatorii.

Campania #CancelCancer a fost inițiată de AVON cu sprijinul Kaufland în 2017 și este un demers social cu scopul de a îmbunătăți statisticile, de a educa femeile din România și de a transforma prevenția într-un subiect uzual și firesc.
Anul acesta, peste 3.000 de femei vor beneficia de anamneze și ecografii mamare gratuite, iar – în cazul în care este nevoie – și de un voucher pentru mamografie (la una dintre clinicile Regina Maria din fiecare oraș sau din proximitate).

Dați de veste unei mame, surori, bunici.

1 Comentariu
  1. Ghindaoanu Aurelia spune

    Un lucru foarte benefic ptr noi,femeile.Sper sa pot beneficia si eu de aceasta consultatie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate