Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 22 ianuarie 2020
  • :
  • :

Joi, 31 octombrie, la Tg. Neamț – campanie de informare pentru viitorii piloţi militari

Forțele Aeriene Române organizează în această perioadă o campanie de promovare a carierei militare, în patru orașe din țară ( Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Pașcani, Tg. Neamț)

Foto:  mapn.ro.

Joi, 31 octombrie, reprezentanți ai Forețelor Aeriene Române vor veni și în județul Neamț. Activitățile de promovare vor avea loc în orașul Tg. Neamț, la Casa de Cultură, începând cu ora 11:00.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

Persoană de contact: maistru militar Bogdan Pantilimon, telefon: 0756 724 455.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *