Joi, plantare de puieţi la Ţolici, comuna Petricani

0

Joi, 26 aprilie, în comuna Petricani are loc o activitate de plantare de puieţi.

Sub sloganul „Plantăm, protejăm, iubim natura”, organizatorii acțiunii, și anume Primăria comunei Petricani, Asociația “Educaţie şi Viitor” și Organizația “Pluri Consulting Grup” din Piatra Neamț lansează un apel tuturor cetățenilor care vor să se implice și să participe.

Împădurirea se va executa în satul Ţolici, în locurile unde se produc alunecări de teren.

La acţiunea de împădurire vor participa numeroşi voluntari, angajați ai primăriei, elevi ai Liceului Tehnologic din comună, cadre didactice și beneficiari de ajutor social.

Implicarea în astfel de acţiuni oferă fiecărui om şansa de a-şi asigura oxigenul pentru viitorul lui şi al copiilor lui.

„Cei care doresc să participe la această acțiune sunt așteptați la ora 9.00 în fața Școlii nr. 1 din Țolici cu un hârleț în dotare, pentru a planta cei 1.000 de puieți de salcâm. Totodată, lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor iniţiative benefice pentru mediul înconjurător şi natură”, transmit oficialitățile locale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate