La Bălțățești, Tabăra de Film şi Televiziune „Cine(i) STAR?”

0

26 de copii şi tineri pasionați de film, teatru, muzică şi dans, din județele Neamț, Iaşi şi Dâmbovița, au îmbinat cunoaşterea cu distracția şi învățătura cu spiritul vacanței, în cadrul Taberei de Film și Televiziune „Cine(i) STAR?”, desfășurată în Stațiunea Bălțătești din județul Neamț.

13892328_620074084834121_5620577882817607926_nPe parcursul unei întregi săptămâni, participanții au pătruns în tainele profesiei de gazetar. Au învățat tehnica interviului, au redactat ştiri, au scris eseuri, au învățat să filmeze şi să fie filmați. Au realizat exerciții de dicție şi de tehnică vocală, au practicat jocuri de rol şi au practicat amplasamentul scenic. Toate acestea au fost aplicate în cadrul unui film artistic scris şi regizat special pentru ei de Victor Mihalache. De asemenea, participanții la tabără au mers în vizită la Primăria comunei Bălțăteşti, muzeul Cucuteni, la o fabrică de confecții, o stână şi un producător de flori şi legume din Bălțăteşti.

Nici distracția nu a fost uitată. Piscina, tirul cu arcul, plimbarea cu căruța, echitația, karaoke, focul de tabără şi multe altele au făcut din Tabăra „Cine(i) Star?” un pol important al vacanțelor active din România.

La final, copii și tinerii au fost răsplătiți cu „Atestate de Star”, medalii, DVD-uri, cărți şi reviste.

Cea de-a II-a ediție a Taberei de Film şi Televiziune „Cine(i) STAR?”.s-a desfășurat în perioada 31 iulie – 6 august, fiind organizată de  Asociația Culturală „Star” din Piatra Neamț, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, Centrul de vacanță pentru copii şi tineret „Vestitorii Bucuriei” din Bălțăteşti şi Victor Mihalache Film Production.

Filmul „Misterul Măştii Muzicale”, filmat în superbe cadre din Bălțăteşti, va avea premiera la Piatra Neamț, la începutul lunii octombrie, în cadrul Festivalului „Ziua Zâmbetului de Copil”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate