La C.A.R. Pensionari Târgu Neamț, tiranie sau interese ascunse?!

2

Tensiunea plutește în aer, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) din Târgu Neamț. Recent, Gheorghe Luchian a fost reales președintele instituției, dar există și membri- pensionari care consideră că alegerile nu s-au desfășurat ca la carte.

Unul dintre ei este doamna Elena Șoimaru, pensionară după 38 de  ani de activitate ca logoped la școala ajutătoare, potrivit căreia nu s-au luat în seamă unele propuneri făcute de pensionari, iar membrii prezenți au votat haotic, fără să știe ce anume votează și fără ca voturile să fie numărate. O altă problemă ar fi legată de atitudinea fostului și noului președinte al C.A.R.P. Târgu Neamț, care se comport ca și cum instituția ar fi moșia lui. Nemulțumirile care se abat asupra conducerii C.A.R. P. sunt susținute și de către Aurel Dârloman, de profesie jurist.

Președintele Luchian susține însă că unii membri caută motiv de scandal tocmai pentru că nu au reușit să pătrundă în structura de conducere a instituției.

În prezent, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor de sub Cetate are aproximativ 11 000 membri, pensionari din Târgu Neamț și comunele arondate.

Detalii în următorul material video:

Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniței

2 Comentarii
 1. Radu spune

  Ori e C A R ori C A R P?

  1. Andreea Trăsnea spune

   C.A.R. Pensionari sau C.A.R.P.
   „P” este prescurtarea pentru cuvântul „Pensionari”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate