La PETRICANI, iar vin bani europeni! Un nou contract de finanţare a fost semnat

0

Alți bani europeni iau calea comunei Petricani! Un teren sintetic de fotbal, cu nocturnă, va fi construit aici, cu fonduri obţinute de autorităţile locale prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Ticuşor Vasiliu, primarul comunei Petricani, a semnat vineri, 26 octombrie, contractul de finanţare, la sediul AFIR Iași.

Primăria va pune la dispoziție pentru construcția spațiului de agrement, terenul și accesul direct și neîngrădit în curtea școlii Domnul Trandafir din satul Boiștea.

Obiectul asocierii este promovarea sportului, în general, și a jocului de fotbal în special, prin implementarea proiectului „Înființare spațiu public de agrement – Teren de sport, în comuna Petricani, județul Neamț”.

Proiectul va fi derulat în condițiile respectării legislației în vigoare, a normelor Uniunii Europene și va fi supravegheat de reprezentanții desemnați în acest scop de părţile semnatare, precizează autorităţile din comuna Petricani.

Noul teren de sport va putea fi folosit pentru desfășurarea jocurilor de fotbal şi nu numai, amicale și oficiale, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, acest teren fiind dotat cu nocturnă.

Investiţia beneficiază de o finanţare nerambursabilă de circa 25.000 e euro, la care se adaugă şi contribuţia de la bugetul local.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate