La Roman s-a sistat transportul în comun, la Piatra-Neamț nu. Viziune PSD versus viziune PNL

0

La Roman, privații care asigurau transportul în comun au refuzat să-și mai facă cursele pentru că la regulile impuse de pandemie profitul financiar a dispărut. Acum e un haos total. Transportul în comun a fost sistat în Roman.

La Piatra-Neamț, transportul în comun funcționează, fiind asigurat de o societate a județului și subvenționat de primărie.

Acum ceva vreme, liberalii nemțeni și prietenii lor din presa locală ne spuneau că Troleibuzul este o societate care funcționează defectuos și trebuie aduși privați care să facă treaba mai bine. Ne dădeau ca exemplu de succes municipiul Roman, unde administrația PNL a implementat viziunea cu transportul integral privat.
Dacă conducerea Consiliului Județean ar fi cedat presiunilor liberalilor și la m**a de pe internet provocată prin manipularea oamenilor și ar fi dat traseele de la Troleibuzul la băieții deștepți și privați, acum transportul în comun din Piatra-Neamț și din multe comune spre Piatra-Neamț ar fi fost închis.

Două viziuni diferite despre transportul în comun în același județ: una PNL la Roman, axată pe transportatori privați și una PSD la Piatra axată pe firma CJ Neamț. Acum, când suntem într-o situație de criză, transportul în comun la Roman s-a oprit, iar la Piatra-Neamț merge.

Realitatea de la această oră ne arată că viziunea PNL a fost în favoarea celor care făceau profit din transportul în comun, iar viziunea PSD în favoarea călătorilor.

Iosub Robert

arsene

harpa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate