Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
 • :
 • :

„La Un Click Distanță”/ Susține cu un VOT proiectul Şcolii din Humulești

Școala Gimnazială “Ion Creangă” din Humulești/ Târgu Neamț are nevoie de voturi online pentru implementarea proiectului numit La Un Click Distanță (Lucd).

Proiectul a fost înscris în competiția RO SMART, noul format de anul acesta al competiției naționale Idei din Țara lui Andrei.

„În cadrul proiectului ne propunem să utilizăm o platformă educațională accesibilă elevilor, cadrelor didactice și părinților.

Pe această platformă vor fi încărcate lecții, teme, teste, note, imagini, planificări, planuri de lecții, schițe, chestionare”, precizează prof. Constantin Roșu, directorul școlii din Humulești.

Această platformă va deveni un fel de extensie a școlii, un loc unde elevii, cadrele și părinții să poată interacționa, să poată obține informații și consiliere. Practic, activitatea elevului poate fi „la un click distanță” pentru un părinte aflat la mii de kilometri distanță.

Proiectul Lucd pentru Şcoala din Humuleşti poate obţine finanţare doar dacă întruneşte suficiente voturi online. Îl puteţi vota şi dumneavoastră, la următoarea adresă (secţiunea Educaţie, pagina 5): taraluiandrei.ro/ro-smart (CLICK AICI).

“Proiectul va eficientiza / facilita colaborarea între actorii educaționali, va permite o monitorizare a activităților școlare și extrașcolare la care vor avea acces și părinții elevilor, va reduce consumul de hârtie (o serie de teme vor fi realizate pe această platform, testele se vor da tot pe platformă, planificările cadrelor didactice vor fi încărcate tot aici). Lecțiile și evaluările elevilor vor deveni mult mai interesante, interactive, iar informațiile și facilitățile platformei vor contribui și la confortul întregii comunități școlare”, sunt motivele expuse de cei care au gândit acest proiect pentru școala de la Humulești.

În competiția RO SMART, OMV Petrom finanţează proiecte în care tehnologia e pusă în slujba oamenilor și rezolvă problemele cu care se confruntă societatea, eficientizează consumul de resurse, îmbunătățește serviciile publice, crește calitatea vieții cetățenilor sau reduce cheltuielile pe termen mediu și lung pentru comunitate.

Andreea T.
4 comentarii la “„La Un Click Distanță”/ Susține cu un VOT proiectul Şcolii din Humulești

 1. Vasilica ion

  In loc de un click distanta nu mai bine primăria termină de renovat școală după aproape 15 / 20 de ani de renovare( de furat banii) daca nu ai clase și condiții de utilizare a școlii în condiții bune și de siguranță ,la ce îi folosește „” la un click distanta”

  Raspunde
  1. Rosu C-tin

   Aveti dreptate: scoala trebuia terminată de multă vreme. Acum vorbim de un proiect cu finanțare privată (cei de la OMV Petrom dau banii). Pentru a avea șanse de reușită puteți și Dv să ne ajutați să dotăm fiecare clasă cu o tablă smart, videoproiector și un laptop pe care să le folosim la toate orele de curs. Nu trebuie decât să votați proiectul nostru urmând linkul din articol. Durează mai puțin decât lecturarea acestui răspuns. Vă mulțumesc

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *