Lansare candidati USL Neamt

3

In Bucuresti a avut loc lansarea candidatilor USL la National Arena – Bucuresti .
La aceasta manifestare de forta politica , USL Targu Neamt a fost reprezentat de Ionel Arsene , viitor deputat pe colegiul 7 Neamt si spunem viitor deputat, in urma unei analize atente a situatiei din teritoriu .
Din cate se pare colegiul 7 este cel mai sigur colegiu din Neamt pentru USL . In acest colegiul , Ionel Arsene va trebui sa se lupte cu Rogin si Arnautu, care desi fac parte din acelasi spectru politic, acum in loc sa fie uniti se bat pe cascaval alungand si cei cativa votanti care mai ramasesera cu PDL-ul in cap .

Plaiesu I.

3 Comentarii
  1. mona spune

    Castiga detasat Ionel Arsene,pariez ca face cel putin 60%,cu toata opozitia si mizeriile Arnautilor,iar Rogin nu stiu de ce mai candideaza,nu ia nici praful de pe toba,oricum merita sa castige si numai pt faptul ca a scapat orasul Tg Neamt de acesti jegosi Arnauti.

  2. ionela spune

    citeste legea si vei vedea ca din colegiul 7 va nerge in mod sigur locul 2 in parlament!daca cel de pe locu 1 nu ia cam..50% plus 1 din nr de alegartori din lista..atunci merg la redistribuiri ceilalti din alte partide.Sa stiti ca se poate ca in colegiul 7 sa mearga in parlament rogin cu 3000 de voturi si Arsene cu 11000 de voturi sa stea prin piata s a vanda valuta in continuare!

  3. Barbatul spune

    Foarte bine zici mona,esti o dulceata

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate