Targu Neamt la Targul de Turism al Romaniei

1

      Primarul Vasilica Harpa impreuna cu echipa de proiecte a Primariei Targu Neamt, vor participa in perioada 13-16 martie 2014, la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei de la Bucuresti.

      In cadrul Centrului Romexpo, ofertele turistice ale orasului Targu Neamt vor fi promovate intr-un mod inedit. Standul expozitional va fi personalizat in forma Cetatii Neamt. Pentru cat mai multa credibilitate, delegatii primariei vor expune chiar si mobilier din cetate (o masa si tronul din Sala de Judecata) si vor anima prezentarea cu strajeri si domnite imbracate adecvat.

     Tot din partea orasului Targu Neamt, la Targul de Turism al Romaniei va mai participa si Fundatia „Ozana” , care a pregatit produse traditionale de pe meleagurile noastre: zacusca, miere de albine si alte surprize atractive pentru turisti.

Viorela Gherasim

)

foto_TTR2014

1 Comentariu
  1. Titi Condrea spune

    Tg de turism de anul acesta a costat 80 000 lei? Poate veti afla voi. Daca e asa, intrebati-i pe ce s-au dus 800 de milioane de lei?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate