„Lucrurile care s-au schimbat în Târgu Neamț n-ar fi fost posibile fără voi!”

0

Alegerile locale 2020 intră în linie dreaptă. Astăzi, 27 august, a început campania electorală pentru alegerea primarilor și a consiliilor locale și județene.

Pentru funcția de primar al orașului Târgu-Neamț candidează și actualul edil, Vasilică Harpa. Acesta are un singur gând: Mergem înainte!

Iată ce mesaj transmite locuitorilor orașului de sub Cetatea Neamț:

ACUM CÂTEVA SĂPTĂMÂNI – MAI MULTE -, CÂND AM LUAT DECIZIA DE A CANDIDA LA AL TREILEA MANDAT PENTRU PRIMĂRIA ORAȘULUI TÂRGU NEAMȚ, am decis să-mi fac singur o evaluare a activității, pentru cei opt ani în care am condus orașul. Primăria publică anual rapoarte cu privire la modul cum au fost cheltuiți banii. Dar de data asta nu de bani era vorba în primul rând, ci de o întrebare simplă și totuși dificilă: unde am fost acum opt ani și unde suntem acum?

Lucrurile care s-au schimbat în Târgu Neamț, și pe care voi încerca să vi le reamintesc pe parcursul acestei campanii electorale, n-ar fi fost posibile fără voi. În primul rând, fără voi, alegătorii, care mi-ați acordat încrederea prin vot. În al doilea rând, fără contribuția și supravegherea permanentă a organizațiilor neguvernamentale și în general a societății civile, care a privit cu ochi atenți la ceea ce facem și a venit mereu cu critici și sugestii utile. Vin apoi la rând diferite entități private cu care Primăria a lucrat în parteneriat, fie în chip de contractori în condițiile legii, fie sub diferite alte forme, pentru a beneficia de hărnicia și spiritul organizatoric care le caracterizează. Și, în fine, nimic nu ar fi fost posibil fără echipa Primăriei și fără echipa politică din care fac parte, care a trebuit să coordoneze și să armonizeze un efort colectiv ieșit din comun ca amploare, durată și diversitate.

Recapitulând tot ce-am făcut în acești ani, nu mi-e deloc rușine să vă cer votul pentru a treia oară. Dar, atenție, vă cer mai mult de-atât: sprijinul permanent pe care mi l-ați acordat, în orice ipostază v-ați aflat, în toți anii care se încheie acum. Vă cer acest sprijin convins că mi-l veți acorda, așa cum ați făcut-o și în trecut.

Altfel, n-aș fi candidat din nou, fiindcă nu mi-aș fi putut respecta mai apoi promisiunile. Și acum însă, ca și alte dăți, trebuie să: Mergem înainte!

Daniel Harpa, Președinte PSD Târgu Neamț/ Candidat la funcția de primar al orașului Târgu Neamț

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate