Lunea, trafic fluidizat de poliţiştii locali în zona Obor și nu numai [Târgu Neamţ]

0

Obişnuiţi cu îmbulzeala de luni- zi de Obor la Humuleşti, Târgu Neamţ- mare ne-a fost mirarea să observăm că Poliţia Locală a oraşului a demarat o acţiune pentru descongestionarea traficului rutier.

„Lucrători din cadrul Poliţiei Locale fluidizează traficul rutier şi pietonal în zona Obor în fiecare zi de luni, în intervalul orar în care apăreau cele mai mari probleme, şi anume 7.30 – 8.30.

De la începutul lunii martie, şi în zona Mol există  un lucrător care fluidizează traficul în fiecare luni.

În zilele de marţi și vineri sau atunci când situaţia de pe teren impune, vom avea lucrători pentru fluidizarea traficului în zonele menţionate şi la Şcoala nr 2, o zonă frecvent circulată, fiind şi grădiniţa, şi spitalul, şi policlinica în apropiere (…)”, ne-a precizat Florin Tofan- şef Serviciul Poliţia Locală a oraşului Târgu Neamţ.

Tinând cont că numărul autoturismelor este în continuă creştere şi infrastrustura rutieră a oraşului este vizibil depășită de situație, bine-ar fi să folosim maşina doar atunci când e musai şi să învăţăm astfel copiii că „mersul pe jos face piciorul frumos”, cum spun bătrânii noștri.

De asemenea, în vederea fluidizării traficului rutier și pietonal, recomandăm tuturor conducătorilor să respecte indicatoare și marcajele rutiere pentru a nu se ajunge la măsuri de sancționare contravențională şi ridicarea autoturismelor de pe domeniul public.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate