Ținutul Zimbrului, premiat la Târgul de Turism de la Berlin

0

Ţinutul Zimbrului (BisonLand) primeşte recunoaştere internațională, fiind inclus în Top 100 Destinații Sustenabile din lume şi premiat la categoria Best of Nature, pentru al doilea an consecutiv.

La 6 martie a.c., diploma i-a fost înmânată Viorelei Chiper- managerul Asociaţiei Ţinutul Zimbrului, pe scena turismului mondial, în cadrul Târgului de Turism de la Berlin.

„De multe ori, este destul de greu să menţinem un anumit nivel în promovarea turistică. Cu atât mai mult este mai important faptul că am reuşit pentru al doilea an la rând să ne menţinem în acest top. N-aş putea să spun că mă bucur că nu mai este inclusă nicio altă destinaţie ecoturistică din România, dar este cu atât mai mult o reuşită pentru noi.

Pe lângă faptul că suntem în acest top, la Târgul de Turism de la Berlin am reuşit să ne menţinem de asemenea în topul categoriei Best of Nature. Mulţumim  Romanian-American Foundation și Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány pentru sprijin. Rămânem constanţi în activităţile pe care le facem”, ne-a declarat Geanina Fedeleş- preşedintele Asociaţiei „Ţinutul Zimbrului”.

Ținutul Zimbrului este microregiunea suprapusă peste Parcul Natural Vânători Neamț, oraşul Târgu Neamț și comunele Agapia, Vânători – Neamț, Bălțătești, Crăcăoani.

Andreea Trăsnea

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate