Maraton de tuns în Tg. Neamț! Împreună pentru Andrei, un tânăr diagnosticat cu cancer

0
FOTO: FACEBOOK

Andrei Pîrvan este un adolescent cu inimă mare, însă, din păcate, în urmă cu un an a fost diagnosticat cu cea mai cruntă boală apărută pe acest pământ – CANCERUL.

Toate analizele arătau că se îndreaptă spre drumul cel bun, dar sub tratamentul de chimioterapie boala a recidivat. Părinții lui Andrei așteaptă acceptul pentru a merge în Italia la tratament.

Andrei merită o șansă la viață, așa că cei cu inimă bună au făcut și o campanie de strângere de fonduri pe Facebook. (click aici)

Contul mamei: Pirvan Cristina Maria
BCR: RO15RNCB0199006690090006

De asemenea, duminică, 20 octombrie, la ora 08:00, în incinta Casei de Cultură din Târgu Neamț, alți oameni buni, băieții de la Barbers Brothers, își vor face meseria de frizer, iar dumneavoastră puteți dona pentru tânărul Andrei.

Nu este pentru prima dată când Marian Toma Ciocârlan și frații săi aleg să își pună meseria și timpul în sprijinul celor care au într-adevăr nevoie. Trebuie să menţionăm că celor care aleg să se tundă în scop caritabil nu li se va impune o sumă anume pentru realizarea frizurii dorite, deși vor fi pe mâna unor profesioniști. Pentru fiecare tunsoare, pot lăsa câţi bani doresc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate