Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 20 noiembrie 2019
  • :
  • :

Poliștiști locali de la Vînători-Neamț și cadre didactice de la Școala Lunca, activitate de prevenție pe linia violenței școlare

Violența școlară este o realitate care nu poate fi nici negată, nici neglijată, o realitate care îi sperie pe toți cei implicați în activități educaționale, pentru că aceste manifestări se opun unei dezvoltări armonioase a caracterului copiilor.

„Cu scopul de a preveni și diminua astfel de manifestări, reprezentanții poliției locale Vînători-Neamt au răspuns invitației cadrelor didactice de la Școala Lunca, structură a Seminarului Teologic ,,Veniamin Costachi” și au desfășurat o activitate-dezbatere cu elevii despre consecințele actelor de violență. Prezentarea a fost urmată de întrebările elevilor, care și-au exprimat dorința de a mai repeta o activitate similară.”, a declarat prof. Viorel Laiu, directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț.

FOTO: Viorel Laiu, Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *