“Mărţişorul artistic” al grupului T.A.G.M.A. din Piatra Neamţ, un eveniment dedicat campaniei umanitare “Din inimă pentru o inimă”

0

Tinerii din grupul T.A.G.M.A. (Tinerii de azi – generaţia de mâine) sunt vestitorii primăverii. Joi, 7 martie, la ora 17.00, Sala Cupola a Bibliotecii Judeţene „G.T. Kirileanu” din Piatra Neamţ va găzdui un eveniment cultural susținut de tinerii artiști din grupul T.A.G.M.A., din cadrul căruia nu vor lipsi poezia, muzică ușoară, folk, schiţe de teatru, expoziţie de arte plastice, mărţişoare, felicitări etc. Toţi invitaţii vor primi mărţişoare din partea membrilor grupului, precum şi tradiţionalii sfinţişori. Intrarea este liberă!

martisor artisticIniţial, evenimentul a fost gândit ca un eveniment cultural, un “Mărţişor artistic” în prag de primăvară, doar că viaţa ia uneori o întorsătură neaşteptată şi grupul T.A.G.M.A. a decis transformarea acestui eveniment artistic într-unul caritabil.

“Mărţişorul artistic” va fi dedicat campaniei umanitare “Din inimă pentru o inimă”, o campanie iniţiată cu scopul de a-l ajuta pe Cezar Iulian Marin, un bebeluş în vârstă de aproape două luni, care s-a născut cu o boală rară de inimă (tetralogia fallot) şi o complicaţie la esofag (atrezie de esofag). Pentru a supravieţui micuţul trebuie să suporte o operaţie în străinătate în luna aprilie, al cărei cost se ridică la 20.000 de euro. Părinţii micuţului nu au aceste posibilităţi financiare, dar foarte mulţi oameni buni s-au alăturat cauzei lor, motiv pentru care tinerii din grupul T.A.G.M.A., în colaborare cu Asociația ”Future” din Piatra Neamț, doresc sa informeze publicul lor cu privire la acest caz. Vor fi distribuite flyere pentru informare. Detalii despre acest caz se regăsesc pe blogul campaniei: www.inimaluicezar.blogspot.ro.

Oameni cu suflete calde se află şi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Alexandru Roşca” din Piatra Neamţ. Aceştia doresc să sprijine campania umanitară pentru micuţul Cezar şi au luat iniţiativa unei expoziţii cu vânzare de felicitări şi mărţișoare realizate de elevii centrului care va avea loc pe parcursul evenimentului grupului T.A.G.M.A. de la Biblioteca Judeţeană “G.T. Kirileanu”. Banii strânşi din vânzări vor fi donaţi integral în contul deschis pentru salvarea micuţului Cezar. Copiii din cadrul CSEI “Alexandru Roşca” din Piatra Neamţ suferă, la rândul lor, de diverse tipuri de deficienţe, fapt care ne arată nouă, oamenilor sănătoşi, că putem face mai mult pentru semenii noştri decât ne putem imagina.

Iubitorii de cultură şi oamenii cu inimi calde sunt aşteptaţi la evenimentul grupului T.A.G.M.A. pentru a ne bucura de sosirea primăverii şi pentru a aduce speranţa în sufletele celor greu încercaţi de viaţa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate