Miercuri are loc Târgul „Oferta educațională 2019-2020”

0

Viitorii liceeni care nu și-au stabilit încă opțiunile pentru admitere pot vizita în curând Târgul Oferta Educațională 2019- 2020. 

La Târgu Neamț, evenimentul are loc miercuri, 17 aprilie și va fi găzduit de Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” (CNSM).

„În cadrul acestui eveniment vor fi oferite informații despre numărul locurilor disponibile în licee, mediile de admitere din anii anteriori, cererea și oferta pentru anumite meserii și istoricul instituțiilor de învățământ.

Elevii și părinții pot consulta, în cadrul târgului educațional, ofertele colegiilor și liceelor din județul Neamț, modalitățile de admitere, sistemul de notare și obiectivele propuse de fiecare instituție”, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț.

Deschiderea festivă a Târgului „Oferta educațională 2019-2020” are loc la ora 11.00, în corpul A de la CNSM. Elevii interesați pot vizita standurile liceelor între orele 11:15- 15.30. 

Unitățile de învățământ de nivel liceal din județul Neamț își propun să prezinte publicului vizitator informații despre serviciile educaționale furnizate, disciplinele de învățământ studiate, activitățile extracurriculare și extrașcolare, proiectele și programele naționale și europene derulate.

An de an, ISJ Neamț, cu sprijinul unităților de învățământ din județ, organizează în luna aprilie evenimentul Târgul „Oferta educațională”. Tot pe 17 aprilie, același eveniment are loc și în municipiile Piatra Neamț și Roman.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate