Minorul din Petricani dat dispărut, găsit de polițiști

0

Minorul de 13 ani, dispărut la data de 9 august 2020, a fost găsit de polițiști.

La data de 16 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat pe raza municipiului, minorul de 13 ani, dispărut la data de 9 august 2020.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț, la domiciliul unui prieten și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Iată și comunicatul din data de 9 august:

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni caută un minor de 13 ani, care a părăsit voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani, din Petricani, cu privire la faptul că fiul său NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN, în vârstă de 13 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificări a reieșit faptul că, minorul a fost preluat din Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman de către bunicul său din Petricani, stabilindu-se totodată că este cunoscut cu plecări frecvente atât din centru cât și de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime – 1,50 m, greutate – 51 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten deschis, tuns scurt.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Petricani, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate