Petre Zamfir și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Crăcăoani

0

Luni, 17 august, Petre Zamfir- primarul în funcție și candidat al PSD pentru un nou mandat în fruntea comunei Crăcăoani, Neamț, și-a înregistrat candidatura, în mod oficial.

Edilul a precizat că va candida pentru continuitate.
Mi-am depus candidatura pentru a continua proiectele începute. Spre deosebire de ceilalți candidați, sunt singurul care are rezultate și soluții, cu ajutorul echipei mele. Progresul localității noastre este evident, dar necesită timp şi continuitate.

Oamenilor nu le pasă că mă cheamă pe mine Zamfir, ei vor rezultate: asfalt, școli modernizate, investiții în sănătate, cultură și în toate celelalte domenii. Trebuie să continuăm, experiența și realizările de până acum sunt dovadă că faptele fac diferența!„.

Petre Zamfir s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție Crăcăoani însoţit de soția și fiicele sale, dar și de echipa de candidaţi PSD pentru Consiliul Local.

În timpul mandatelor anterioare, domnul Zamfir a dat dovadă că este un bun gospodar, și atunci… cu un om bun, te poți pune la drum. Este păcat să nu își urmeze calea, să ducă în primul rând la bun sfârșit ceea ce a început, proiectele care poate încă nu sunt depuse, dar la care se lucrează.

Le transmit cetățenilor să meargă la drum cu primarul Petre Zamfir, și nu vor greși!”, a declarat Vasilică Usturoi, aflat pe lista de consilierii locali propuși.

Un nume care își propune să continue activitatea în Consiliul Local este și profesorul Dionisie Savin de la Școala Crăcăoani: „Avem o echipă puternică, echilibrată. Avem candidați pe funcția de consilier local din toate domeniile de activitate ale comunei, avem și reprezentant din partea femeilor. Zic că avem o echipă care vrea să continue proiectele mari, încă nefinalizate. Le transmit locuitorilor comunei Crăcăoani să aleagă cu inima, să aleagă cu mintea și…. cel mai bun să câștige!”.

De la dânsul am aflat că urmează în perioada imediat următoare modernizarea terenului de sport de la Școala Magazia, un proiect mult solicitat de către tinerii din comunitate.

Petre Zamfir este primarul comunei Crăcăoani din anul 2008.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate