Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 octombrie 2019
  • :
  • :

Mobilizare uimitoare pentru Ovidiu [Târgu Neamț, RO – Londra, UK]

Marți, 9 iulie, a fost creată pe facebook o strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul lui Ovidiu (34 de ani), tânărul care lucra în Londra și pe care îl căutau cu disperare părinții lui din Târgu Neamț. (articol inițial/ detalii AICI-click)

În acest caz, românii de acasă și din străinătate s-au mobilizat exemplar. Deși nu au trecut nici măcar 24 de ore, s-au strâns deja peste 13.700 lei din cei 15.790 lei de care ar fi nevoie pentru ca nemțeanul să se recupereze și părinții lui bolnavi să-l revadă.

Multumim tuturor! SUNTETI DE-A DREPTUL OAMENI SFINTI! Este de necrezut ajutorul rapid si neconditionat aratat de toti oamenii!

Momentan Ovidiu a trecut prin 2 crize epileptice din care, a iesit cu bine, acum este stabil si suntem pe pozitii in cazul in care trebuie sa il asistam cu primul ajutor !Momentan fiecare banut donat este la vederea publicului, orice ban cheltuit va fi dovedit voua, aici pe pagina! Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ceea ce sunteti: oameni minunati , suflete minunate!”, a scris Isabella- cea care a creat strângerea de fonduri pentru a veni în sprijinul lui Ovidiu și al mamei sale, Elena Radu.


O nouă șansă pentru OVIDIU

Il cheama Mircea Ovidiu Radu, are 34 de ani si acum mai mult ca niciodata are nevoie de ajutorul nostru. Strigatele de ajutor ale unei mame disperate au facut ocolul Europei intregi, mii de romani au ajutat, cu un gand bun, cu o rugaciune, cu un share, un comentariu si zeci de oameni care au fost fizic si l-au cautat pe strazile Londrei. Cu ajutorul vostru, Ovidiu a fost gasit, a avut zile si a fost internat insa prea multe se pare ca nu se face pentru el, acum este in grija prietenilor. Cat a stat abandonat de soarta pe strazi, si-a pierdut acte, haine, nu mai are nimic decat hainele prietenilor pe el. Cu ajutorul lui Dumnezeu, al familiei si al prietenilor, va gasi puterea sa treaca peste momentele dificile. Are nevoie sa fie inteles si nu judecat. Are nevoie de dragoste si de mila. Mila nu este o rusine, caci mila coboara direct din dragoste iar daca nu mai avem mila, ce ne mai ramane? Speram sa reusim sa strangem un mic ajutor banesc pentru transport catre Romania si pentru recuperare. Doamne Ajuta!

Pentru a dona, click AICI:

https://www.facebook.com/donate/877350245965992/1077206215806342/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *