Moș Nicolae, cu suișuri și coborâșuri la Târgu Neamț

1

Aseară, Moș Nicolae  s-a arătat, pentru prima dată, prichindeilor din Târgu Neamț. Sute de copii l-au așteptat în Grădina Publică, i-au ascultat povestea și i-au promis că-și vor da silința să fie cuminți pe tot parcursul anului următor.

Moșul ne-a mărturisit că nu se aștepta să fie întâmpinat de atât de mulți prichindei la poalele Cetății Neamț. Pe majoritatea îi vizitase și cu o seară înainte și le-a lăsat cadouri frumoase în ghetuțe. Pus în fața faptului împlinit, moșul (cam ramolit și uituc, de altfel) a supărat unii copii, la care nu au mai ajuns dulciurile. Din păcate, ajutoarele lui n-au reușit să repare situația cât ai bate din palme. Cu siguranță, cei responsabili si  părinții care au luat mai multe cadouri decât ar fi trebuit vor primi câte-o nuielușă și vor fi pedepsiți de următorul moș darnic, Moș Crăciun. Păcat că unele persoane nu au înțeles cu adevărat semnificația magiei sărbătorilor, importanța momentului de fericire inocentă din ochii copiilor, ci au sărit să „prindă” cât mai multe pachete pentru ei înșiși.

Urmăriți în continuare întâlnirea dintre copii și Moș Nicolae, însoțită de câteva explicații din parte unuia dintre colaboratorii moșului, primarul Daniel Harpa:

Reporter/ Editor montaj: Andreea Trăsnea

Operator imagine: Dacian Aniței

1 Comentariu
  1. florin spune

    Incapabili sa organizati ceva „bine facut”.
    Doar cand stati in birourile voastre, faceti ceva bine… dormiti bine si adanc, cu gandul la ce mai puteti face sa va mai rotunjiti veniturile ilegale…
    RUSINE, administratie locala !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate