„Părinți informați= Copii sănătoși”. Joi, 17 decembrie la Spitalul Orășenesc

0

Spitalul Orășenesc „Sfântul Dimitrie” din Târgu Neamț continuă seria activităților din cadrul campaniei „Părinți informați= Copii sănătoși”.  Cea de-a doua întâlnire dintre cadrele medicale și părinții din oraș are loc joi, 17 decembrie de la ora 18.00, în sala de ședințe a unității spitalicești.

spital tg neamtParticipanții vor afla informații esențiale despre Autism- o provocare atât pentru părinți, cât și pentru comunitate. Activitatea va fi moderată de dr. Gabriela Bercea, medic specialist de Medicină de Urgență, care va avea ca invitați pe Otilia Boureanu, Cristian Ungureanu, Marinela Bălțătescu și dr. Andreia Boghian.

Întâlnirea va lua forma unui curs interactiv, unde informația teoretică este  îmbinată cu experiențele părinților. Mămicile, tăticii și bunicii interesați se pot înscrie  la numărul de telefon 0752 180 786 sau pe adresa de e-mail [email protected].  Intrarea este liberă.

Astfel de întâlniri medic- părinți se vor desfășura lunar la spitalul din Târgu Neamț. ziartarguneamt.ro laudă această inițiativă, nemaiîntâlnită în orașul de la poalele Cetății. Un părinte informat înseamnă un copil sănătos, iar cadrele medicale sunt cea mai sigură sursă de informare pentru mămicile, tăticii și bunicii care nu vor să fie niciodată luați pe nepregătite când vine vorba de sănătatea copiilor.

Andreea Trăsnea

Prima activitate din cadrul campaniei poate fi vizualizată aici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate