Motan furat de la Zimbrărie

1

Mulți dintre cei care ajung în zona Târgu-Neamț, vizitează nu doar mănăstirile, Casa Memorială „Ion Creangă” din Humulești sau Cetatea Neamț, ci și Zimbrăria Dragoș Vodă din Vânători- Neamț. Această grădină zoologică găzduiește zimbri, căprioare, cerbi carpatini, cerbi lopătari, urși, mistreți, păsări și mufloni. Printre astfel de exemplare sălbatice, și-a făcut loc și un animăluț de casă: un motan de rasă.

În data de 15 februarie 2021, ora 14:32 acest motanel a fost furat si băgat într-o mașină de niște turiști la Grădina Zoologică!

sursa foto: facebook Grădina Zoologică Zimbrăria Dragos Vodă

Menționăm că totul s-a văzut pe camerele de supraveghere ale Grădinii zoologice „Dragoș Vodă”!! O dubă gri (RENAULT).

Vă rugăm să îl aduceti înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!, au transmis reprezentanții Zimbrăriei Dragoș Vodă pe pagina de facebook.

Bine ar fi ca cei care se simt cu musca pe căciulă să aducă motanul înapoi la Zimbrărie. Că poate le inspiră altor „binevoitori” idei năstrușnice, cum ar fi… să fure vreun zimbru sau vreo căprioară, data viitoare când ajung în zonă.

ACTUALIZARE 19 FEBRUARIE:

1 Comentariu
  1. Petru spune

    Legenda spune ca mancarea de la chinezesc a avut un gust ciudat zilele acestea…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate