Musafirii unui târgnemțean, puși pe infracțiuni: i-au distrus bunuri din casă și parbrizul mașinii

1

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 41 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că trei persoane i-au provocat distrugeri la autoturism.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din Vânători-Neamț și Bălțătești, se aflau la locuința bărbatului din Târgu-Neamț, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, aceștia ar fi distrus parbrizul unui autoturism, precum și mai multe bunuri din interiorul imobilului.

Cei în cauză au fost identificați cu operativitate și conduși la sediul poliției.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

În cursul acestei zile, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamț

1 Comentariu
  1. Ioan spune

    au fost identificați cu ,,OPERATIVITATE”. ce va mai place sa complicati lucrurile, sa fiti roboti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate