NEAMȚ/ Daniel Harpa, mesaj către tineri: „Nu uitați că aveți puterea de a schimba lucrurile în bine, iar eu sunt onorat să vă sprijin (…)”

0

Daniel Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președinte al organizației PSD Neamț, transmite un mesaj puternic și plin de speranță tinerilor din zonă, cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului sărbătorită sâmbătă, 12 august.

Dragi tineri, La mulți ani cu entuziasm și inspirație, cu speranțe și vise împlinite!”, a început el mesajul său.

Cu un ton plin de încredere în potențialul tinerilor, primarul Harpa a continuat: „Nu uitați că voi aveți puterea de a schimba lumea în bine, iar eu sunt onorat să vă sprijin în această călătorie frumoasă, ca primar al orașului Târgu Neamț și președinte al organizației PSD Neamț.

Aceste cuvinte sunt mai mult decât un simplu mesaj. Ele reflectă angajamentul și susținerea liderului social-democrat față de tinerele generații. De altfel, este vice-versa acest angajament, fiind cunoscut faptul că tinerii din Târgu-Neamț l-au susținut și urmat încă din 2012, de când a decis să intre în politică.

Într-o lume plină de provocări și oportunități, Daniel Harpa subliniază importanța implicării și a contribuției tinerilor în construirea unui viitor mai bun.

„Îmi inspirați optimism și încredere, și pentru asta, vă mulțumesc! La mulți ani, tinerețe!”, a încheiat acesta, evidențiind aprecierea și recunoștința pentru energia și determinarea pe care tinerii o aduc în comunitate.

Celebrată anual la data de 12 august, Ziua Internațională a Tineretului nu este doar o sărbătoare, ci și o oportunitate de a celebra tinerii și de a-i încuraja să își urmărească visele, să se implice în comunitate și să contribuie la schimbările pozitive din societate.

Mesajul transmis de primarul Daniel Harpa rămâne un îndemn puternic pentru tineri, să își urmeze pasiunile și să devină agenți activi ai schimbării în orașul lor, în județul Neamț, în întreaga țară sau oriunde în lume.

La mulți ani tinerilor din județul Neamț și de pretutindeni!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate