Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nereguli în transportul public de persoane, depistate de polițiștii nemțeni

În perioada 06 – 10.02.2019 a.c., polițiștii Serviciului de Poliție Rutieră din cadrul I.PJ. Neamţ au acționat împreună cu polițiștii structurilor de Ordine Publică și ai Poliției Transporturi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale referitoare la transportul public de persoane.

Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de impunerea și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și de siguranță publică prin depistarea conducătorilor auto care practică ilegal transport public de persoane, a celor care nu respectă legalitatea în domeniu și regulile de circulație, în vederea diminuării nivelului de victimizare a populației prin accidente rutiere.

În cadrul acțiunii au fost reținute 3 permise de conducere (din care 2 pentru alcool) și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare, fiind aplicate peste 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.000 de lei, potrivit IPJ Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *