[Noi rețineri] Tineri din Vînători-Neamț, sfadă pe străzile Târgului

1

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a dispus extinderea cercetărilor faţă de trei tineri de 16, 24 și 27 de ani, toți din localitatea Vînători-Neamț. Cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În fapt, la data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați despre faptul că pe strada Mihai Eminescu din Tîrgu-Neamț, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat un echipaj de ordine publică, însoțit de o patrulă a poliției locale și un echipaj din cadrul I.J.J. Neamț, care au aplanat conflictul izbucnit, restabilind ordinea și liniștea publică.  Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției în vederea audierii.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit doi bărbați, de 36, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Vânători-Neamț ar fi lovit cu pumnii trei tineri, de 16, 24 și 27 de ani, toți din Vânători-Neamț, și totodată ar fi avariat un autoturism, ce era staționat.

În urma probării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

1 Comentariu
  1. IulianBRd-Ru££s spune

    Deci pana la urma tinerii de 16,24 și 27 de ani sau cei doi bărbați de 36 respectiv 41 de ani ? Care sunt vinovații ? :)))Mă scuzați eu sunt așa…mai bătut în cap și nu înțeleg. Vã mulțumesc!

    „””Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit doi bărbați, de 36, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Vânători-Neamț ar fi lovit cu pumnii trei tineri, de 16, 24 și 27 de ani, toți din Vânători-Neamț, și totodată ar fi avariat un autoturism, ce era staționat. „””””

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate