Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 22 ianuarie 2020
  • :
  • :

Noi șanse de dezvoltare pentru IMM-urile din Nord-Est

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a relansat programul de finanțare nerambursabilă destinat întreprinderilor mici și mijlocii, prin care se vor putea accesa între 200.000 și un milion de euro.

Investițiile eligibile pentru cofinanțare vor include: construirea, modernizarea, extinderea spațiilor de producție sau servicii; dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare online; implementarea procesului de certificare sau recertificare a produselor, serviciilor sau diferitelor procese specifice, sistemelor de management al calității, mediului sau sănătății; activități specifice procesului de internaționalizare (participarea la târguri și expoziții internaționale, misiuni comerciale).

Îi îndemn pe oamenii de afaceri din Neamț să valorifice posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile, pentru a-și moderniza și dezvolta afacerile!

Îmi doresc ca întreprinderile mici și mijlocii din mediul urban, dar și cele din mediul rural să se adapteze cât mai bine la cerințele din piață, să se dezvolte și astfel, să fie create noi locuri de muncă.

Există potențial de creștere economică și sper să ne situăm în curând printre județele prospere, cu un nivel de trai ridicat pentru locuitorii săi„, transmite Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Înscrierile vor putea fi făcute începând cu data de 24 decembrie 2019 și până pe 24 martie 2020. Programul este accesibil numai IMM-urilor din regiunile de dezvoltare din Nord-Est și Vest.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *