Nominalizează „Oamenii de poveste” din Târgu Neamț!

1

Fundația Culturală “Ion Creangă” Târgu Neamț așteaptă propunerile dumneavoastră pentru cele cinci nominalizări la Trofeul de excelență ”Oameni de poveste” – 2019.

Aflat la a treia ediție, evenimentul își propune să aducă recunoaștere publică târgoveților care sunt implicați voluntar și altruist în viața orașului străjuit de Cetatea Neamț.

Inițiativa de a premia altruismul, fapta bună, modestia și implicarea voluntară în viața comunității a luat naștere în anul 2016, la propunerea Elenei Preda, pe atunci președinte al Fundației „Ion Creangă”.

„Avem nevoie, din nou, de ajutorul dumneavoastră pentru cele cinci nominalizări la Trofeul >Oameni de poveste<! 
Propunerile nu trebuie să țină cont de vârstă sau ocupație, FAPTELE BUNE făcute în liniște și cu folos sunt cele care sunt definitorii pentru oamenii noștri de poveste
”, transmit organizatorii.

Dacă cunoașteți  astfel de OAMENI, care merită într-adevăr să fie apreciați, premiați și aplaudati la scenă deschisă, nu trebuie decât să luați legătura cu reprezentanții Fundației Culturale „Ion Creangă”, printr-un mesaj pe facebook (CLICK AICI) sau pe adresa de e-mail fundatia.ioncreanga@gmail.com.

Vă reamintim ”oamenii de poveste” care au primit această distincție în cadrul edițiilor precedente: Teodora Mihăileasa de la Sofiaman, regretata Tincuța Ciubotariu de la Fundația Filantropică „Omenia”, pr. arhim. Mihail Daniliuc- egumenul Schitului Vovidenia, Elena Cucu  de la Fundația de Dezvoltare Locală „Speranța” , Mona Iliescu, dr. Mihaela Antohi, Maria Talpalariu de la Asociaţia „Căsuţa cu Miracole”, poetul Gheorghe Simon, Agripina Munteanu-  iniţiatoarea unui minunat serviciu de ajutor social şi Mihaela Gheorghiţă Pravicencu- artist plastic.

Andreea Trăsnea

Clipurile video de mai jos au menirea de a vă reaminti faptele lor de omenie:

1 Comentariu
  1. Domnica spune

    Un om de poveste poate fi prof Vasile Vranceanu, neobosit colecționar de obiecte pentru donații către muzeele din Tg Neamț. Este autor a trei volume dedicate truditorilor învățământului din Tg NT și împrejurimi.
    Participa activ la evenimentele culturale din TgNt și comunele vecine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate