Nouă autospeciale noi, în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț

0

Nouă autospeciale noi, marca Dacia Logan și Dacia Duster vor fi utilizate de structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, pentru o mai bună mobilitate în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.

 Achizițiile au fost făcute în etape, conform unui contract care a fost încheiat la nivel național, ca parte a programului derulat de Ministerul Afacerilor Interne pentru reînnoirea parcurilor auto din structurile subordonate.

Noile autoturisme sunt dotate cu rampe moderne de semnalizare acustice și vizuale și colantate diferit față de modelele vechi, având aplicate stema și tricolorul României în format color și deviza Jandarmeriei „Lege și Ordine”.

Cheile autospecialelor au fost înmânate conducătorilor auto de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu, ocazie cu care a reiterat nevoia de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și a cerut jandarmilor să folosească judicios aceste dotări pentru a îndeplini un deziderat important al instituției: siguranța cetățenilor.”, transmite purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate