O nouă autogară la Târgu Neamț?

3

De foarte mult timp funcționează un fel de autogară în zona parcării de la un supermarket din Târgu Neamț. Deși nu găsim acest loc de îmbarcare a călătorilor în planurile județene de transport el există și funcționează sub privirile indulgente ale autorităților.
În același loc a funcționat pe vremuri un alt fel de autogară unde își aveau cuibul bandiții din mafia transportului județean de persoane și probabil unii nu vor să piardă tradiția și obiceiul locului.

Ce face poliția din Târgu Neamț? Desigur că vă amendează pe dumneavoastră pentru că nu purtați centura de siguranță, că mergeți mai tare, că nu semnalizați și se ocupă de alte astfel de chestiuni. De pirateria din transportul de persoane nu au timp să se ocupe și poate nici nu au voie căci e posibil să deranjeze persoane ce nu pot fi deranjate.

Dincolo de autogara care nu exista, e o nebunie totală în transportul de persoane din zona Târgu Neamț. Numai cine nu vrea nu găsește un mijloc de transport persoane pirat cu care să se deplaseze. O mulțime de mașini private stau în puncte cheie și racolează călători pentru comunele din jurul orașului Târgu Neamț și iar nimeni nu vede nimic.

3 Comentarii
 1. Radarul spune

  Acest fenomen poate să dispară NUMAI dacă cei autorizați nu mai înghesuie pasagerii în autobuze și microbuze vechi și care nu prezintă nici o garanție. În plus pe unele rute nu întotdeauna eliberează bilete de călătorie în special în zilele de luni. O anumită persoană urcă împreună cu șoferul în autobuz, încasează banii de la călători și „uită” să dea bilete, spun gurile rele. Asta nu e tot evaziune? Bun de filmat cu camera ascunsă.

 2. olteanu spune

  Autogara TMD, fosta SC MDT S.A., a baietiilor lui Tarata…

  1. Radarul spune

   @ olteanu
   Nu se referă la asta. Autogara TMD funcționează legal. Acolo intră autobuze și microbuze aflate în tranzit prin Târgu Neamț.
   Artcolul se referă la cei cu mașini mici care fac transport ilega de persoane din și înspre oraș și localitățile din apropiere. E cam cu dedicație pentru o anumită firmă. Știm toți despre cine-i vorba! :)))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate