Oameni de cultura nemteni, arestati pentru plagiat

0

Oameni de cultura nemteni, arestati pentru plagiat

Deoarece au fost deranjati de titulatura de interlopi folosita de presa , oamenii de cultura Mararu si Mironescu au primit mandate de arest la salile de lectura din Bucuresti si Bacau pentru cate o luna de zile .culturi Neamt
Absolut nevinovati, cei doi oameni de cultura nemteni sunt suspectati ca au falsat in timp ce cantau in corul bisericii fapt care a iritat structurile de la Ministerul Cultelor ce a dispus acordarea celor doi cu diapazonul de la DIICOT.
Cei doi mai sunt suspecti si de plagierea lucrarilor de doctorat, amadoi alegand tema “Micul asasin in societatea moderna” , in lucrarile lor regasindu-se fragmente copiate integral din tezele de corijare ale unor savanti slavi .
In cazul in care vor fi gasiti vinovati de plagiat sau de ridicarea tonului in corul bisericii cei doi oameni de cultura nemteni risca sa fie obligati la repetarea de minim 4 ori a cursurile facultatilor de arte frumoase, scolarizare destul de periculoasa cel putin pentru cel mai chipes dintre ei care risca sa fie casatorit obligatoriu in timpul cursurilor si sa petreaca foarte des noaptea nuntii alaturi de colegii de studii aprofundate .
Speram ca in cazul in care sunt gasiti vinovati de plagiat sa fie aiba parte de o perioada cat mai lunga de studii aprofundate .

Satocrac Vasile

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate