Octavian Bărbuleţ: „Am încrederea că este nevinovat în tot acest context nefericit!”

2

„Privesc cum un om în care mi-am pus toată încrederea, un om pe care l-am luat ca exemplu și pe care l-am urmărit cu respect pentru forța pe care o emană, poate fi oprit din drumul său în realizarea proiectelor cu care să dezvolte comunitatea care l-a desemnat lider!

Regret profund tot ce i se întâmplă președintelui Ionel Arsene!

Am încrederea că este nevinovat în tot acest context nefericit și aștept o decizie definitivă și irevocabilă a Justiției române, prin care să se confirme convingerea mea!

Domnule președinte, vă doresc putere pentru a trece peste această încercare! Vă aștept acasă, alături de colegii mei din Consiliul Județean, pentru a duce mai departe multele proiecte pe care le-ați început și celelalte care așteaptă să fie implementate, pentru binele tuturor locuitorilor din Neamț!”, transmite tânărul Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș, consilier personal al președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

 

2 Comentarii
  1. Sava T spune

    Măi Țărănuș, mare consilier personal care ești tu, cam câte minciuni și vorbe de ”bravadă” pe metru pătrat de politician mai poți arunca?! Chiar simțeai absoluta nevoie să politizezi și să poluezi toate mijloacele media cu propagandă pro Arsene?! Și tu, și ceilalți servitori ai partidului, lăsați DNA-ul să își facă treaba, că ați distrus destinele multor oameni!

  2. johnnytest spune

    Octavian Barbulet Tarantus ! Alta persoana foarte importanta ! Exemplul cel mai mare de superficialitate si linguseala . Dar e bun de pus in fata . Asculta ordinele !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate