Expoziţie cu intrare liberă la Centrul de vizitare al Parcului Natural Vânători-Neamţ

0

      La Centrul de vizitare al Parcului Natural Vanatori-Neamt este deschisa o expozitie temporara, intitulata „Pe urmele zimbrilor”. Expozitia a fost realizata in cadrul proiectului „Parcul Natural Vanatori-Neamt – argument pentru promovarea zimbrului in librtate” si finantat de „Fundatia pentru parteneriat” si MOL Romania. In data de 13 august a avut loc vernisarea expozitiei. O alta activitate in cadrul proiectului a constat in organizarea a trei tabere de tip Junior Ranger, la care au participat 30 de elevi, din scolile situate in apropierea parcului. S-a marcat si un traseu turistic, unde sansele ca zimbrii sa fie vazuti in libertate sunt foarte mari. Cu aceasta ocazie, au fost impamantate trei panouri descriptive, dar si trei sageti indicatoare.

”Ne-am bucurat de suportul elevilor si al cadrelor didactice, care doresc ca astfel de activitati ecologice sa aiba o continuitate si in perioada urmatoare. Programul de vizitare este intre orele 8, 30 si 16, 30, dar dupa incheierea programului este un ofiter de serviciu si daca sunt turisti, acesta poate furniza detalii. Expozitia ramane deschisa pana in cursul lunii octombrie, iar intrarea este libera.” – a precizat Razvan Deju, responsabil cu integrarea zimbrilor in libertate.

Viorela Gherasim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate