„Pe Valea Neamţului”, proiect finalizat

2

Bogățiile fără preț din zona Târgu Neamț au fost transpuse în mediul online, prin intermediul proiectului Pe Valea Neamțului.

În perioada mai- octombrie a.c., Asociaţia pentru Dezvoltare Economică şi Promovare Turistică Târgu Neamț a desfășurat o serie de activități care au făcut parte din proiectul „Pe Valea Neamţului”.

S-a realizat un inventar al obiectivelor cultural-istorice din localităţile străbătute de râul Neamţ, cunoscut ca Ozana, obiective care se regăsesc în materiale de promovare şi informare turistică online şi offline.

Rezultatele proiectului s-au materializat în realizarea unui site de promovare a obiectivelor culturale şi religioase, pe care îl puteți accesa AICI (click). De asemenea, proiectul a presupus și editarea şi tipărirea unui album şi a unui pliant de promovare a potenţialului cultural-istoric.

Scopul proiectului “Pe Valea Neamțului” a constat în asigurarea unei surse complete de informaţii turistice a monumentelor cultural-istorice de pe Valea Neamţului, cu rolul de a creşte gradul de cunoaştere a resurselor turistice şi de a consolida turismul cultural din arealul vizat de proiect, potrivit unui comunicat de presă emis de Asociaţia pentru Dezvoltare Economică şi Promovare Turistică Târgu Neamț.

Proiectul finanţat de către Consiliul Local Târgu Neamţ a fost implementat în oraşul de la poalele Cetăţii pe o perioadă de 6 de luni (mai – octombrie 2017). A beneficiat de un buget total de 16.420 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul local este de 14.700 lei, iar co-finanţarea eligibilă a beneficiarului – 1.720 lei.
2 Comentarii
 1. Radu spune

  Wow, un site facut pe o tema cumparata de pe Themeforest. Nici macar linku pe facebook de pe site nu le functioneaza…

 2. Ionel spune

  Initiativa trebuie laudata dar sa incep cu inceputul :
  1. Proiectul a fost un un mod de a scoate bani de la primarie si nu va promova nici un drum din tg neamt pentru ca nu are nimic original ( texte copiate, site banal, informatii irelevante etc)
  2. Eu personal ca institutie nu mi as asocia numele ( primaria tg neamt ) cu orice site fantoma. Tema de reflexie pt primaria tg neamt. Fotografiile sunt originale, dar textele copiate, plagiate sau cum doriti sa spuneti. Cine raspunde in cazul in care maine un copywriter va da in judecata pentru fraudare ( legea drepturilor de autor ) .

  Concluzia : initiativa buna de laudat rezultatul un plagiat cu cateva fotografii originale. Va furati singuri caciula in materie de turism. Succes la sifonat bani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate