Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Petru Florin Năstasă de la C.S. Viitorul Târgu Neamț, BRONZ la Campionatul Național de Powerlifting

Un sportiv legitimat la C.S. Viitorul Târgu Neamț s-a  întors acasă cu patru medalii de bronz de la Campionatul Național de Powerlifting. Este vorba despre Petru Florin Năstasă.

Gligor Mosor şi sportivul Petru Florin Năstasă

Sportivul, originar din Roman, a luat locul III la toate cele trei probe de la categoria la care a concurat (83 kg): împins la piept, proba de îndreptări și proba de genoflexiuni .

De asemenea, Petru Florin Năstasă obținut medalia de bronz și la Total Open.

În total, a ridicat aproape 5 tone în timpul probelor susținute!


Petru Florin Năstasă

„Da, e o reușită pentru mine, ținând cont că am avut doi campioni mondiali la categoria mea, că am răcit, am slăbit 9 kg și am stat în perfuzii.  Răceala a fost o problemă, în rest m-am simțit bine.

Mie nici acum nu îmi vine să cred ce am făcut, cred că datorită adrenalinei.  Sunt vânăt tot, dar nu regret nimic, mă recuperez și aștept următorul concurs”, ne-a declarat Petru Florin Năstasă.

Sportivul practică powerlifting de vreo 8 ani, dar s-a legitimat recent la clubul sportiv condus de Gligor Mosor. De-a lungul timpului s-a remarcat prin rezultate deosebite, inclusiv un record national la Îndreptări.

„Îl felicit pe Florin pentru rezultatul obținut la Campionatul Național de PowerLifting. Cu pasiune și antrenament, sunt convins că va urca pe podium la toate competițiile de profil.

Așteptăm și alți tineri să practice această ramură sportivă!”, transmite Gligor Mosor- președintele C.S. Viitorul Târgu Neamț.

Campionatul Național de Powerlifting s-a desfășurat în perioada  6-7 aprilie la Timișoara și a reunit peste 100 de sportivi din întreaga țară. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Română de Powerlifting, împreună cu CS Caza Powerlifting şi Smartfit Studio.

Andreea Trăsnea
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *