Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Primăria Târgu Neamț ne invită la dezbaterea publică

Joi, 11 aprilie, de la ora 16.00, în sala de ședințe de la parterul Primăriei Târgu Neamț are loc dezbaterea publică a documentației în faza Plan Urbanistic Zonal (PUZ)- etapa a II-a, pentru „Schimbare destinație urbanistică teren în zonă pentru spații comerciale, depozitare și servicii”.

Amintim ca pe strada Castanilor (înainte de podul de la Humulești), proprietarul unui teren de 42560 mp (SC AMIPROD WOOD SRL- societate reprezentată de Ioan Amihăiesei din Vînători-Neamț) intenționează să construiască un complex comercial (Kaufland) și câteva blocuri.

Încadrat acum la UTR 6 – Zonă industrială, terenul respectiv are asigurată alimentarea cu apă, energie electrică și gaze naturale prin intermediul rețelelor publice de distribuție existente de-a lungul străzii Lalelelor.

„Invităm beneficiarul- SC AMIPROD WOOD SRL, elaboratorul PUZ-ului- SC TOPOPREST SRL Piatra Neamț, publicul și reprezentanții mass media să participe la prezentarea și dezbaterea propunerilor Planului Urbanistic Zonal”, transmit reprezentanții primăriei orașului.

Andreea T.
Un comentariu la “Primăria Târgu Neamț ne invită la dezbaterea publică

  1. Iulian

    Inceputul sfarsitului pentru economia locala. Felicitari primariei pentru lipsa initiativei de a bloca un proiect care va destabiliza orasul din punct de vedere economic. Vedem intr-un an cate firme o sa isi inchida activitatea si cati oameni vor intra in somaj in comparatie cu cati oameni va angaja kaufland.
    Nu mai urlati ca vreti un trai mai bun cand voi aduceti cel mai mare exportator de bani din Romania la Targu Neamt.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *