Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Pictorul humuleștean Dumitru Mosor, nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni. Votează-l şi tu!

Pictorul DUMITRU MOSOR din Târgu Neamț a fost nominalizat la categoria “Artă Plastică” în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Ambasadorilor Nemțeni.

Acesta poate fi votat online până la data de 10 noiembrie, accesând următorul link: ambasadorinemteni.ro/dumitru-mosor/

Tot la categoria Artă Plastică, au fost nominalizați și următorii nemțeni: Ștefan Potop, Cristinel Ionel Prisacaru, Mariana Papară, Dumitru Bostan.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județean, național și internațional! Printre ei s-ar putea număra anul acesta și pictorul humuleștean Dumitru Mosor, însă numai cu ajutorul voturilor dumneavoastră.

DUMITRU MOSOR 

Născut pe 1 octombrie 1961, la Humulești, Tîrgu Neamț. Este absolvent al Liceului de Artă „N.Tonitza“ București, autorizat de către Comisia de Pictură Bisericească a Patriarhiei Române pictură-restaurare și licențiat în artă murală, la Universitatea de Artă „G.Enescu“ Iași. Pictorul Mosor este rezident în Franța.
Începând cu anul 1985 participă la manifestari artistice în mai multe orașe din țară și străinătate. Execută lucrări de pictură, restaurare, de mari dimensiuni la mai multe biserici din țară și străinătate, și are deprinderi în tehnicile frescă, tempera, ulei, mozaic, zgrafitto, mobilier pictat. Realizează pictura icoanelor a mai multor catapetesme.

Gala Ambasadorilor Nemțeni, ediția a II-a, organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, este o ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, până pe 10 noiembrie. Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. (click AICI pentru vot)

Andreea T.
Un comentariu la “Pictorul humuleștean Dumitru Mosor, nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni. Votează-l şi tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *