Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Primarul comunei Grumăzești, nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni

Constantin Matasă, primarul comunei Grumăzești a fost nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni, categoria Seniori remarcabili.

Acesta poate fi votat online până la data de 10 noiembrie, accesând următorul link: ambasadorinemteni.ro/constantin-matasa/

Tot la categoria Seniori remarcabili, au fost nominalizați și următorii nemțeni: Costache Lupu, prof. Vasile Vrânceanu, Gheorghe Dumitreasa, Gheorghe Vadana.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județean, național și internațional! Printre ei s-ar putea număra anul acesta și primarul comunei Grumăzești, Constantin Matasă, însă numai cu ajutorul voturilor dumneavoastră.

Despre primarul Constantin Matasă

Profesor de matematică la bază, Constantin Matasă este primarul comunei Grumăzești din anul 2000. Prin profesia sa a corectat comportamente, iar de 18 ani își dă tot interesul pentru binele comunității care își pune speranțele în el. Este unul dintre profesorii fascinanți, care a transformat informația în cunoaștere și cunoașterea în experiență, educând pentru o viață, iar ca primar, își coordonează cu mare drag comunitatea.

Gala Ambasadorilor Nemțeni, ediția a II-a, organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, este o ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, până pe 10 noiembrie. Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. (click AICI pentru vot)

Andreea T.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *