PNL duce pe noi culmi alocarea banilor pe criterii politice

0

Proaspătul demis Florin Cîțu a decis să fie repartizați în teritoriu banii din Fondul de rezervă al guvernului. Suma totală de 11.459.145.000 lei va ajunge în special la primarii UDMR și PNL, mai puțini la cei PSD și aproape nimic la cei de la USR.

Dacă până aici nu e ceva ieșit din comun, fiind de fiecare dată, indiferent de guvernare, discuții pe alocarea banilor pe criterii politice, acum PNL a depășit orice limită a bunului simț punând pe lista neagră a celor tăiați de la finanțare, alături de PSD și USR, și primăriile PNL care l-au susținut pe Orban la alegerile interne din PNL.

Astfel, la Neamț, primăria PNL Piatra-Neamț care a fost cu Cîțu a primit bani, iar primăria PNL de la Roman, care a fost cu Orban, nu a primit nimic.

Asemenea răzbunări politice nu s-au văzut vreodată în România ca să nu mai spunem de ce spume pe la gură făceau liberalii înainte de a ajunge la putere, zicând că alții alocă bani pe criterii politice. Iată că PNL reușește să ducă pe noi culmi conceputul de alocare a banilor pe criterii politice.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate