Polițiștii din Neamț, acțiune pentru „creșterea gradului de disciplină rutieră”

1

 Luni, 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au desfășurat o acțiune, care a avut ca scop prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere și verificarea legalității transportului public de persoane.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 1 sancțiune contravențională conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, în valoare totală  de 10.800 lei.

De asemenea, au fost reținute 7 de permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, 1  pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h şi 1 pentru nerespectarea altor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale, potrivit IPJ Neamț.

1 Comentariu
  1. Elena Birgaoanu spune

    Pt creșterea gradului de disciplina rutiera, verificați viteza de circulație a autovehiculelor care tranzitează localitatea Vânători – Neamț, mai ales seara și noaptea. Multe dintre ele au viteze peste 80, chiar 100 de km/h, asta în interiorul localității . Nu am văzut niciodată un echipaj de politie rutiera în aceasta zona. Noaptea, pur și simplu, nu te poți odihni datorita zgomotului produs.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate