Pompierii târgnemţeni au stins trei incendii izbucnite în aproape două ore

0

13.53- Arde un atelier de mobilă în Târpești!

Luni, 04.01.2016, la ora 13:53, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu în podul unui atelier pentru confecţionarea unor elemente de mobilier din satul Târpeşti, comuna Petricani. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi au stins în câteva minute incendiul, în urma căruia au ars planşeul din lemn al atelierului, pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp., şi aproape jumătate de metru cub de lemn de foc.

Cauza probabilă a incendiului: amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzit.

14:05- Incendiu la o locuință din Păstrăveni!

Luni, 04.01.2016, la ora 14:05, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Rădeni, comuna Păstrăveni. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu două autospeciale de stins incendii, constatând că incendiul se manifesta la acoperişul casei. Pompierii au stins în mai puţin de jumătate de oră incendiul, în urma căruia a ars acoperişul casei, confecţionat din astereală din lemn şi învelitoare din şindrilă, pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp.

Cauza probabilă a incendiului: coş de fum neizolat termic corespunzător faţă de materialele combustibile.

15:49. Foc pus intenționat la o locuință din Oglinzi, Răucești!

Luni, 04.01.2016, la ora 15:49, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Oglinzi, comuna Răuceşti. La locul indicat   s-au deplasat un ofiţer şi şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de stins incendii, constatând că incendiul se manifesta într-o cameră a casei şi în interiorul unei anexe. Pompierii au stins în mai puţin de jumătate de oră incendiul, în urma căruia au ars haine şi elemente de mobilier din cele două încăperi.

Cauza probabilă a incendiului: acţiunea intenţionată.

 

sursa: ISU Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate