Post temporar vacant de bucătar, la Spitalul din Târgu Neamț

0

Spitalul Orășenesc „Sfântul Dimitrie” Târgu Neamț organizează concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant de bucătar (1/2 normă) la blocul alimentar.

Candidații trebuie să aibă neapărat calificare în meseria de bucătar și cel puțin 1 an vechime.

Cei interesați își pot depune dosarele de concurs până la data de 13 iunie a.c., ora 15.00, la serviciul RUONS.

Acesta va include următoarele documente: cerere/formular de înscriere, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copia carnetului de muncă, sau, după caz, adeverință care să ateste vechimea în muncă și/sau specialitate, cazierul judiciar, adeverință care să ateste starea  de sănătate corespunzătoare eliberată de medical de familie, copia fișei de evaluare a performanțelor profesionale individuale sau, după caz, recomandare de la ultimul loc de muncă sau de la școala absolvită, CV, copii după actele de stare civilă, copie după chitanța de plată a taxei de participare la concurs (50 lei). Copiile actelor se prezintă însoțite de original sau în copii legalizate.

Concursul va avea loc în data de 29 iunie și constă într-o probă scrisă și o probă orală/interviu.

Informații suplimentare se pot obține la serviciul Resurse Umane (telefon 0233 790824, int 204 sau 252).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate