Post vacant de ASISTENT MEDICAL (debutant) la Spitalul Târgu Neamț

2

Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu Neamț organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de ASISTENT MEDICAL debutant la Cabinetul de Obstetrică- Ginecologie din cadrul Ambulatoriului Integrat.

Ca și condiții specifice, candidații trebuie să fie absolvenți ai învățământului superior de specialitate cu diplomă de licență sau diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani, sau absolvent de școală postliceală sanitară sau echivalentă.

De asemenea, se cere  minim 1 lună experiență ca asistent medical.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune zilnic, între orele 11.00- 15.00, la serviciul RUONS până la data de 10 decembrie, ora 15.00.

Concursul are loc pe 20 decembrie și constă într-o probă scrisă (redactarea unei lucrări sau test grilă) și o probă orală sau interviu.

Click aici pentru alte detalii.

Cei interesați pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0233790824 int. 204 sau 252.

2 Comentarii
 1. Gheorghe spune

  Măi oameni buni ,cum să scoti la concurs un post în spital de stat ,deci deci bugetat de stat,vineri si dosarele sa se depuna luni ,o sig
  ura zi???Cum ramane cu te
  rmenele legale?Când ai timp să-ți aduni actele necesare?Sau poate candidata,care intre timp si-a depus dosarul de voluntariat in spital la ginecologie este viitoarea angajata?Decand voluntariatul este vechime? Cum se face ca de la data depunerii cererii de voluntariat si pana la concurs este fix o luna? Treaba asta cam pute!

  1. Andreea Trăsnea spune

   Pe 21 noiembrie au lansat concursul (potrivit documentului atașat în articol la Click pentru detalii). Noi în ziar am publicat (gratis și din proprie inițiativă) abia când am aflat (adică vineri..). Ca o mică precizare, conducerea spitalului nu apelează la presa locală- ZiarTarguNeamt- pentru a informa cetățenii interesați de eliberarea acestor joburi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate