Despre Ziar Targu Neamt

DESPRE NOI

Noi suntem un colectiv de oameni normali care doreste sa ofere informatii unui grup tinta de oameni normali. Nu ne erijam in justitiari sau jurnalisti deontologi, nu ne propunem sa educam cititorii sau sa facem alte actiuni care sa suplineasca ce nu a reusit sa faca scoala, biserica sau familia.

www.ziartarguneamt.ro este un cotidian in adevaratul sens al cuvantului, adica ofera informatii zilnic, 365 de zile pe an.

www.ziartarguneamt.ro nu face politica niciunui partid. Cand va fi cazul si interesul comunitatii o impune, ne rezervam dreptul de a sustine anumite persoane ce candideaza la functii publice, dar sustinerea va fi strict pentru individ ca persoana fizica, nesustinand formatiunea politica din care face parte.

Scopul nostru moral este de a corecta cel putin 1% din lucrurile rele ce se intampla in aria judetului Neamt.

Scopul nostru material este de a aduna cat mai multi vizitatori pentru a putea genera profit din vanzarea reclamelor.

REGULILE NOASTRE AUTOIMPUSE

1. Noi existam ca tu sa iti poti exprima liber dreptul la propria opinie. In acest sens aprobam orice comentariu si agream discutiile care sunt in contradictoriu cu parerea noastra, cu minimele conditii ca ele sa fie exprimate intr-un limbaj decent. Avem convingerea ca orice disputa de idei poate fi constructiva.

2. Respectam intimitatea si viata privata a persoanei si nu agream amestecul in viata personala a nimanui, chiar daca este vorba de o persoana publica. Respectam de asemenea orientarile sexuale, religioase, politice sau de orice alta natura, atat timp cat se incadreaza in limitele legale.

3. Verificam cat de amanuntit se pot face informatiile pe care trebuie sa le aducem la cunostinta dumneavoastra, fara a deconspira sursele.

4. In cazul citarilor, nu vom denatura, trunchia sau interpreta mesajul transmis.

5. Nu acceptam nicio forma de mituire in vederea tratarii cu zel sau cu dezinteres a unui anumit subiect. Cand interesele economice, morale sau de alta natura impun o anumita atitudine a noastra fata de un subiect, acest lucru va fi facut cunoscut public cititorilor nostri prin mesaje afisate la finele articolului, de genul “Articol Publicitar”,  “www.ziartarguneamt.ro sustine pe domnul X in vederea…”, etc. La acest gen de articole nu se accepta comentarii .

6. Vom corecta cu promptitudine orice eroare aparuta in materialele noastre si atunci cand vom gresi ne vom cere scuze public.

7. Nu vrem sa ne bucuram de drepturile de autor asupra articolelor noastre. Scopul nostru este de a informa oamenii, iar oricine foloseste materiale expuse de noi pentru a transmite informatia mai departe este liber sa o faca cu rugamintea, nu obligativitatea, de a specifica sursa.

8. Nu suntem impartiali. Suntem clar si 100% de partea cetatenilor si, in special, de partea celor care din diverse motive nu se pot apara singuri. Vom trata cu subiectivism si exces de zel orice subiect care afecteaza viata comunitatii si a oamenilor care o compun.

9. Ne obligam sa publicam drepturi la replica din partea oricarei persoane sau institutii care se simte lezata de un articol de al nostru.

10. Vizitatorii nostri stabilesc trendul informational al site-ului. Vom analiza periodic care sunt cele mai solicitate informatii si in functie de statisticile rezultate vom stabili tipul articolelor predominante.

EXCEPTII

1. Nu vom aplica nicio regula de conduita profesionala sau de bun simt in cazurile in care se pune in pericol viata sau sanatatea unei persoane.

2. Vom folosi orice mijloace pe care le vom avea la dispozitie contra traficului de substante halucinogene, contra pedofililor, violatorilor, talharilor si a celor care pun in pericol viata sau sanatatea  copiilor, batranilor, oamenilor aflati in suferinta sau a altor categorii de persoane care din varii motive nu se pot apara singure.

3. Exista posibilitatea ca unele articole ce ofera stiri sau informatii unice sa nu fie listate mai mult de 48 de ore pe site . Acest element de unicitate face parte din politica interna a www.ziartarguneamt.ro si tine de promovarea brandu-lui si de fidelizarea cititorilor . Pentru a nu da nastere la speculatii, in aceasta categorie de articole delistate dupa 24-48 ore se regasesc doar articole strict informative iar delistarea este stabilita impreuna cu furnizorul subiectului,  inaintea publicarii articolului.

Daca nu sunteti de acord cu principiile noastre va rugam sa parasiti acest site.

ACREDITARI

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt

Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt

Inspectoratul de Politie al Judetului Neamt

Institutia Prefectului Judetului Neamt

Inspectoratul Scolar al Judetului Neamt

Consiliul Judetean Neamt

Protectia Consumatorului Neamt

Spitalul Judetean Neamt

Teatrul Tineretului

Politia Locala din Piatra Neamt

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Neamt

Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Neamt

AJOFM Neamt

Banca Nationala a Romaniei

Guvernul Romaniei

Inspectoratul General Pentru Situatii de Urgenta

Oficiului Roman pentru Imigrari

Directia Generale Anticoruptie – MAI

Directia Natională Anticoruptie – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Ministerul Justitiei

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism

Institutul Naţional De Statistică

Ministerul Mediului si Padurilor

Administratia Prezidentiala

Agenţia Naţională De Integritate

Garda Nationala de Mediu

Interpol

DECLARATIE DE INTERESE
1.  Sustinem si promovam activitatile Colegiului Medicilor Neamt.
2.  Sustinem si promovam activitatile Inspectoratului Scolar Judetean Neamt.
3.  Sustinem si promovam activitatea domnului primar Harpa Daniel si ale primariei Targu Neamt .
4.  Sustinem si promovam activitatile domnului Arsene  Ionel Presedinte PSD Neamt .
5.  Sustinem si promovam activitatea Grupului de initiativa civica Neamt .


 

1 Comentariu
  1. Ilinca florin spune

    La Mitocul Balan A Murit Monahul Procul Nicau

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate