Prefectul Panaite: „Este o mândrie pentru toți nemțenii că reprezentanți România la acest concurs și sunt convins că o veți face cu cinste”

0

Astăzi a avut loc ultimul antrenament susținut de elevii Școlii din Brusturi înainte de a pleca spre Villach-Austria, unde vor reprezenta România la Competiția Internațională a Tinerilor Pompieri.

La antrenament a asistat și prefectul Vasile Panaite. Acesta a felicitat cele două echipaje, de fete și de băieți, și le-a urat succes în concursul ce reunește la start 25 de țări.

”Pentru mine sunteți deja victorioși pentru că ați reușit să câștigați finala competiției naționale.  Este o mândrie pentru toți nemțenii că reprezentanți România la acest concurs și sunt convins că o veți face cu cinste. Vreau să felicit și pe cei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Petrodava” Neamț care v-au acordat pregătirea necesară, pe profesorii dumneavoastră și nu în ultimul rând conducerea Consiliului Județean Neamț pentru sprijinul financiar. Succes, dragi copii, vă voi tine pumnii alături de toți nemțenii, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Judeţul Neamţ va reprezenta România, prin 2 echipaje de copii din comuna Brusturi, la Competiţia Internaţională a Tinerilor Pompieri ce se va desfăşura în Austria.

Echipajul de băieţi al Şcolii ”Ieremia Irimescu” Brusturi a câştigat finala naţională, iar echipajul de fete al aceleiaşi şcoli s-a clasat pe poziţia a doua, fiind devansat de cel din Satu Mare. Pentru prima dată în competiţia internaţională, în finală a fost acceptat şi echipajul de fete situat pe poziţia a doua la etapa naţională, şi aşa în Austria vor participa şi elevele Şcolii din Brusturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate